Количка

0 артикула
  • Начало +
  • |
  • |
  • |
  • |

GDPR политика за защита на личните данни



1. За документа

Ние държим на поверителността на Вашите лични данни и този документ обяснява как ние може да събираме, пазим, обработваме, споделямe и прехвърляме Ваши лични данни.


2. Какви лични данни събираме

Ние събираме следните лични данни:

  • Вашите имена, адреси, данни за фирма
  • Email адреси
  • IP адреси
  • Бисквитки
  • Плъгини които ползваме също може да събират лични данни.
  • Лични данни от други източници - например от социални приложения

Всички данни се обработват според изискванията на закона и легитимни бизнес цели, за целите на сключване на договор или с Вашето съгласие.


3. Съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни за най-късия период който ни е необходим за да изпълним изискванията на законите и нашите бизнес цели. Може да пазим личните Ви данни и за по-дълъг период ако се изисква от закон или за легитмни бизнес цели, ако не е забранено от закона.


4. Обработка на лични данни

Ние обработваме Вашите лични данни по различни причини, като:

  • Оперираме нашия онлайн магазин
  • За бизнес цели като проследяване и анализ на работата на сайта
  • С Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време


5. Споделяне на лични данни

Ние споделяме Вашите лични данни с:

  • Куриерски компании - споделяме Вашите имена, телефонен номер, адреси, пощенски код, избор на куриерски офис
  • Платежни системи и банки, когато извършите плащане с карта или еPay.bg/Paypal акаунт. Номерът на Вашата дебитна или кредитна карта се въвежда от Вас лично в сигурна платежна страница на оператора, и ние нямаме достъп и не я записваме в нашия онлайн магазин. 
  • Социални медии, като Facebook и Google
  • Трети страни които са наши партньори
  • Софтуерна компания Mirchev Ideas Ltd. в ролята на разработчик и хостинг доставчик на платформата за онлайн магазини Селитон


6. Информация за трети страни наши партньори

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата: 

  • Facebook login
  • Google+ login
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Facebook Pixel
  • Facebook Event Tracking
  • Google Remarketing Dynamic Product Feed
  • Zopim Chat

В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.


7. Бисквитки

Бисквитките са малки текстови файлове които се записват в паметта на уеб браузера или устройството което ползвате за да посетите нашия Seliton-базиран онлайн магазин. Ние използваме бисквитки като те имат различни категории:

  • За опериране на сайта: без тези сайта няма да може да оперира коректно и Вие няма да можете ползвате поръчковия процес
  • За проследяване на работата на сайта
  • Рекламни и за таргетиране

Първите два вида бисквитки са ни необходими, а от третия вид бисквитки може да се откажете използвайки следните сайтове:


8. Вашите права

Според GDPR - Общия регламент за защита на личните данни Вие имате определени права. Имате право да информираност, достъп, поправка, ограничаване на обработката, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни.

Да видите с какви Ваши лични данни разполагаме моля посетете следната страница:

От тази страница, която е специална функционалност на онлайн магазин Seliton, може да заявите изтриването на личните Ви данни.

Ако не сте съгласни с който и да е въпрос по отношение на Вашите лични данни имате право да подадете оплакване към службата за защита на личните данни във Вашата държава. За България моля да се обърнете към "Комисия за защита на личните данни".

За всяко едно от Вашите права моля да отправите писмено запитване до нашия пощенски адрес или email адрес.


9. Връзка с нас

На контактна ни страница и на сайта ни са обявени нашето фирмено име, пощенски адрес, email адрес и телефон за контакт. Данни за контакт на лицето отговарящо за защитата на личните данни се предоставя при запитване.


В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.




Нови продукти